Nieuws

Meer dan helft PC-kaarten online verkocht


Vijf dagen na de start van de voorverkoop voor de PC op 29 juli is meer dan de helft van alle beschikbare zitplaatsen online verkocht. Ondanks de voor veel mensen drukke paasdagen is er veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via deze website kaarten te bestellen.

Kaarten voor de Skiltribune, de Bolwerktribune en de kuipstoeltjes op de Gasfabriektribune zijn bovengemiddeld populair. Op de Bogttribune en de banken langs het veld is in verhouding meer ruimte over op dit moment. De bestelbonnen uit Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Wis In zijn nog niet in deze optelsom verwerkt. Vorig jaar was de verhouding tussen online en per post bestelde kaarten ongeveer 50-50.

De voortekenen zijn dus goed. Voor belangstellenden geldt echter wel, dat de kans dat er op de wedstrijddag aan de kassa nog ruim voldoende kaarten voorhanden zijn erg klein wordt. De PC adviseert mensen om die reden om gebruik te maken van de mogelijkheid tot online inschrijving via deze website, onder meer via de link aan de linkerzijde van dit bericht. Dat kan nog tot en met zaterdag 18 april.

Log in