Nieuws

Kaartverkoop PC 2017 begint 6 mei

Op 2 augustus vindt de 164e PC plaats. Een dag waar topkaatsen centraal staat in een prachtige entourage van een rijke traditie. Niet voor niets is de PC het oudste sporttoernooi ter wereld. De PC is bovendien een dag van het elkaar ontmoeten. Kortom, dé feestdag van het jaar in Fryslân van het jaar. Die dag wilt u niet missen. De dei is uzes!

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op zaterdag 6 mei van start. Wij wijzen u op een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren:

1) Naast de Gasfabriektribune en de Skiltribune is dit jaar ook de Bolwerktribune voorzien van kuipjes. De Bogttribune blijft bestaan uit banken.
2) De kaarten kunnen worden besteld via de website van de PC. Na bestelling en betaling (via iDEAL), worden de kaarten direct via e-mail toegestuurd. De tickets kunnen uitgeprint worden. De tickets bevatten een barcode en worden bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden.
3) Voor het eerst kan dit jaar een zitplaats naar keuze gereserveerd worden, zowel in de tribunes als op de banken. Er wordt dus niet alleen voor een bepaalde tribune of bank, gekozen, maar tevens kan de stoel of bankplaats naar keuze gereserveerd worden.
4) De kaartprijzen zijn in principe gelijk aan vorig jaar. Binnen de tribunes is wel een differentiatie aangebracht. De mooiste plaatsen, vooraan, zijn 4 euro duurder en de plaatsen hoger in de tribune zijn 4 euro goedkoper (in vergelijking met het tarief van vorig jaar).

Hoe kunnen kaarten besteld worden?
1) Kaarten kunnen digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl  De verkoop start op zaterdag 6 mei, 13.00 uur.
2) Voor de bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen vanaf 6 mei kaarten kopen bij het Kaatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant afgerekend worden. Ook hier kan een plaats naar keuze gereserveerd worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het nieuwe Kaatsmuseum te bezoeken. Het Kaatsmuseum is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 u.

Log in