Nieuws

Kaartverkoop PC 2018 begint 5 mei

Op 1 augustus vindt de 165e PC plaats. Een dag waar topkaatsen centraal staat in een prachtige entourage van een rijke traditie. Niet voor niets is de PC het oudste sporttoernooi ter wereld. De PC is bovendien een dag van het elkaar ontmoeten. Kortom, dé feestdag van het jaar in Fryslân van het jaar. Die dag wilt u niet missen. De dei is uzes!

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op zaterdag 5 mei, 10.00 uur van start.

1) Kaarten kunnen digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl  besteld worden en via iDEAL afgerekend worden. De tickets bevatten een barcode en wordt bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden.

2) Voor bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen vanaf 5 mei op iedere zaterdag kaarten kopen bij het Kaatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant afgerekend worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het nieuwe Kaatsmuseum te bezoeken. Het Kaatsmuseum is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 u. Op 5 mei is het Kaatsmuseum vanaf 10.00 uur geopend.

3) Net als vorig jaar kan op de tribunes en banken een plaats naar keuze gekocht worden. Dit geldt zowel voor de aankopen via de PC-website als aankopen via het Kaatsmuseum. De Bogttribune bestaat uit banken. Alle andere tribunes zijn uitgerust met kuipstoeltjes.

Log in