Nieuws

PC-Kafee ook in 2018 weer vier keer open

PC-kafee is niet meer weg te denken als opmaat naar de PC. Het Kafee weet al vele jaren met PC-helden uit heden en verleden op een unieke wijze de bijzondere PC-sfeer op de radio te vertolken. Met het besluit van Omrop fryslân, begin dit jaar, om het aantal uitzendingen van vier terug te brengen naar één, kwam het voortbestaan van PC-Kafee op het spel te staan.

De PC heeft in samenspraak met de producent en presentator van PC-Kafee, Geert van Tuinen, gezocht naar een oplossing en deze gevonden door de gebruikelijke vier afleveringen van PC-Kafee uit te zenden via Radio Eenhoorn. De keuze voor Radio Eenhoorn, dat zichzelf graag afficheert als ‘keatsstjoerder’, heeft te maken met het feit dat PC-Kafee naadloos aansluit bij de programmering van deze omroep. Het kaatsen speelt daarin ook nu al een prominente rol. Belangrijk in de besluitvorming is ook het positieve meedenken van PC-Kafee sponsor FB-Oranjewoud.

PC-kafee zal net als voorgaande jaren op de vrijdag, zaterdag, zondag en dinsdag voorafgaand de PC uitgezonden worden. De aflevering op dinsdag zal simultaan door Radio Eenhoorn en Omrop Fryslân worden uitgezonden worden.  Aan de formule is niets veranderd en ook dit jaar is de locatie van het Kafee de fameuze Bogt fen Guné, pal naast It Sjûkelân. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Vrijdag (live) - 18:00 - 19:00
Zaterdag (live) - 11:00 - 12:00
Zondag (live) - 11:00 - 12:00
Dinsdag (opname) - 18:00 - 19:00
Dinsdag (uitzending) - 19:00 - 20:00

Log in