Nieuws

De 16 parturen die kaatsen op de 168e PC

Het rankingsysteem van de KNKB heeft uitgewezen welke parturen dit jaar mogen uitkomen op de PC. De Keats Off vervalt dit jaar helaas, waardoor aan de hand van de ranking ook het zestiende partuur is aangewezen. De loting is maandag om 18 uur op it Sjûkelân.

Lees meer...

René de Haan koning Juniorencompetie 2021

Patrick van Dellen, Jorn Lars van Beem en René de Haan wonnen vrijdag de finale van de Juniorencompetitie 2021. René de Haan werd uitgeroepen tot koning. Voorafgaand aan de finale werden er drie wedstrijden verkaatst. Dat waren er, mede door de coronapandemie, een stuk minder dan de zeven wedstrijden van twee jaar eerder. De inzet bleef hetzelfde. Sponsor FGD Lease stelt opnieuw een kaatsseizoen lang een auto beschikbaar aan de winnaars.

Lees meer...

168e PC: belangrijke informatie!

Nog een week te gaan tot de 168e PC. Veel dingen zullen gelijk zijn aan vorige edities, maar er zijn ook de nodige aanpassingen als gevolg van de corona-maatregelen. Zo is een QR-code van het coronabewijs nodig om toegang te krijgen, zal de loting dit jaar gaan plaatsvinden op it Sjûkelân en zal er geen rijtoer zijn met de winnaars van de vorige PC. Alle ins en outs van de 168e PC zijn weergegeven in een nieuwsbrief, die middels de onderstaande link te openen is.

https://mailchi.mp/pc-franeker.nl/168e-pc-belangrijke-informatie

Lees meer...

Loting Finale Juniorencompetitie 2021

Er is geloot voor de finale van de Juniorencompetitie, vrijdag 30 juli 2021 om 15:30. Sponsor FGD Lease stelt opnieuw een kaats-jaar lang een auto beschikbaar aan de drie kaatsers van het winnende partuur.

 

1.


Christiaan Stremler
Jasper de Boer
Steven Koster
  2.


Redmer Zaagemans
Lennard Feenstra
Thomas Dijkstra
         
3.


Corné Tuinenga
Jelle Cnossen
Gabe van Popta
  4.


Patrick van Dellen
Jorn Lars van Beem
René de Haan
         
5.


Marco van Dijk
Jolt Vollema
Dirk Henk Kuipers
  6.


Wessel van der Woud
Mark Polstra
Jelmer Miedema
         
7.


Aizo Veltman
Lucas Postma
Gerben de Boer
  8.


Youri de Groot
Paul Dijkstra
Jurrit Osinga
         
Lees meer...

Klassement Juniorencompetitie (16 juli)

De Juniorencompetitie is door omstandigheden iets ingekort ten opzichte van vorig jaar, maar de spanning is er niet minder om. Inmiddels zijn er twee wedstrijden verkaatst. Er volgt nog een voorronde ( 23 juli in Wommels) en een finale ( 30 juli in Franeker) voor de 24 beste kaatsers.

Lees meer...

Log in